Home

Er zijn 100 producten.

Item 1-100 van 129 in totaal item(s)

Actieve filters

 • Alleen online

Iphone 5 schermreparatie

€ 99,00

Is uw glas gebarsten, heeft u strepen door het beeld, werkt het scherm niet goed meer met aanraken of heeft u geen beeld meer? Wij kunnen uw IPhone 5 vakkundig repareren.

Rood hoesjes met glitters Iphone X

€ 17,95

Dit is een rood hoesje met glitters voor de Iphone X! Door het aparte design van dit telefoonhoesje valt deze extra op. Bovendien is het hoesje extra stevig en kunnen er drie pasjes in opgeborgen worden. 

Huawei P20 hoesje met bloemen

€ 18,95

Dit is een prachtig hoesje voor de Huawei P20 met een bloemen patroon. Aan de binnenkant van het hoesje is er de mogelijkheid om drie pasjes op te bergen.

Iphone X / XS hoesje met bloemen en vlinders

€ 17,95

Dit is een hoesje voor de iPhone X of XS met bloemen en vlinders in verschillende kleuren. Aan de voorkant is een ritsje waar je iets in op kunt bergen. Aan de binnenkant heb je plaats om enkele pasjes op te bergen

 • Alleen online

Iphone 5 batterij vervangen

€ 59,00

Een defecte batterij van uw IPhone is te herkennen aan dat het toestel snel leeg raakt, niet opladen of spontaan uitvallen. Wij kunnen de batterij van uw IPhone 5 vakkundig en snel vervangen.

Iphone XR hoesje met zebra strepen

€ 17,95

Dit hoesje voor de Iphone XR geeft je telefoon voldoende bescherming bij een eventuele val. Aan de voorkant van dit hoesje zit een rits waarachter iets op te bergen is. Daarnaast heeft dit hoesje aan de binnenkant de mogelijkheid om 3 pasjes op te bergen.

 • Alleen online

Samsung S4 tempered glass

€ 12,00

Samsung S4/9500 tempered glass screenprotector beschermt u telefoon tegen krassen op het scherm en tegen het vallen. Wanneer u telefoon valt zal eerst het tempered glass breken. Zo bespaart u dus een dure glasreparatie!

Iphone X hoesje met rits roze glitters

€ 18,95

Dit hoesje voor de Iphone X heeft een rits aan de voorkant, daarnaast kunnen aan de binnenkant diverse pasjes worden opgeborgen. Daarnaast beschermd dit hoesje direct je hele smartphone!

Iphone 11 hoesje blauw

€ 18,95

Dit is een blauw Iphone 11 hoesje waar aan de binnenkant diverse pasjes opgeborgen kunnen worden. Bij het sluiten van het hoesje is je telefoon helemaal beschermd.

 • Alleen online

Iphone 5 aan/uit knop vervangen

€ 69,00

Werkt de aan/uit knop van uw IPhone niet meer? Laat hem professioneel vervangen. Ondervindt u problemen met de volumeregeling van uw IPhone? Ook dan kunt u deze service gebruiken voor reparatie.

 • Alleen online

Tempered glass Samsung S5 mini

€ 12,00

Samsung S5 mini tempered glass screenprotector beschermt u telefoon tegen krassen op het scherm en tegen het vallen. Wanneer u telefoon valt zal eerst het tempered glass breken. Zo bespaart u dus een dure glasreparatie!

Iphone 11 pro hoesje

€ 18,95

Dit Iphone 11 pro hoesje beschermd je Iphone 11 tegen het vallen en het breken van het scherm. Aan de binnenkant is er ruimte voor het opbergen van pasjes.

Samsung A40 hoesje met Boedha

€ 18,95

Dit leuke hoesje is geschikt voor de Samsung Galaxy A40 en is bedrukt met een Boedha, aan de binnenkant kunnen er drie pasjes worden opgeborgen. 

 • Alleen online

Tempered glass Iphone 6 plus

€ 12,00

Tempered glass voor de Iphone 6 plus voorkomt dat uw glas zal breken. Bij een val zal eerst het tijdelijke glas breken. Ook wordt uw Iphone beschermt tegen krassen van bijvoorbeeld sleutels.

 • Alleen online

Tempered glass Samsung S5

€ 12,00

Tempered glass voor Samsung S5 voorkomt dat uw glas zal breken. Bij een val zal eerst het tijdelijke glas breken. Ook wordt uw Iphone beschermt tegen krassen van bijvoorbeeld sleutels.

 • Alleen online

Tempered glass Ipad mini

€ 17,95

Tempered glass voor de Ipad mini voorkomt dat uw glas zal breken. Bij een val zal eerst het tijdelijke glas breken. Ook wordt uw Iphone beschermt tegen krassen van bijvoorbeeld sleutels. High Quality!!

In winkelwagen

Iphone X/XS hoesje met vlinders

€ 18,95

Dit Iphone XS/XS hoesje heeft een leuk vlinder patroon en valt gelijk op! Aan de binnenkant kunnen er pasjes worden opgeborgen en als je het hoesje dicht klapt, wordt de hele telefoon beschermd.

 • Alleen online

Tempered glass Ipad Air 2

€ 17,95

Tempered glass voor de Ipad Air 2 voorkomt dat uw glas zal breken. Bij een val zal eerst het tijdelijke glas breken. Ook wordt uw Iphone beschermt tegen krassen van bijvoorbeeld sleutels. High Quality!!

 • Alleen online

Tempered glass Iphone 5

€ 12,00

Tempered glass voor de Iphone 5 voorkomt dat uw glas zal breken. Bij een val zal eerst het tijdelijke glas breken. Ook wordt uw Iphone beschermt tegen krassen van bijvoorbeeld sleutels.

 • Alleen online

Tempered glass Samsung A5

€ 12,00

Tempered glass voor de Samsung A5 voorkomt dat uw glas zal breken. Bij een val zal eerst het tijdelijke glas breken. Ook wordt uw Samsung A5 beschermt tegen krassen van bijvoorbeeld sleutels.

 • Alleen online

Tempered glass Samsung S6 edge

€ 12,00

Tempered glass voor de Samsung S6 edge voorkomt dat uw glas zal breken. Bij een val zal eerst het tijdelijke glas breken. Ook wordt uw Samsung S6 edge beschermt tegen krassen van bijvoorbeeld sleutels.

 • Alleen online

Tempered glass samsung galaxy A7

€ 12,00

Tempered glass voor de Samsung Galaxy A7 voorkomt dat uw glas zal breken. Bij een val zal eerst het tijdelijke glas breken. Ook wordt uw Samsung Galaxy A7 beschermt tegen krassen van bijvoorbeeld sleutels.

Iphone 7/8 hoesje met roze glitters

€ 18,95

Dit roze hoesje met glitters is ideaal voor je Iphone 7/8. Er zit een ritsje aan de voorkant waar je iets in op kunt bergen. Aan de binnenkant is er ruimte voor diverse pasjes. Wanneer je het hoesje dicht klapt is je smartphone beschermd tegen vallen en krassen.

Iphone 7/8 hoesje met panda

€ 18,95

Dit is een leuk hoesje voor je Iphone 7 of 8 met een patroon van een panda, aan de voorkant van het hoesje is een rits te vinden waarin wat opgeborgen kan worden. Aan de binnenkant van het hoesje kunnen drie pasjes worden opgeborgen.

Iphone 7/8 hoesje met labrador

€ 18,95

Dit grappige hoesje is geschikt voor de Iphone 7 of 8 en heeft een labrador als print op de voor en achterkant. Aan de binnenkant kunnen twee pasjes worden opgeborgen